REAL TRAINING


Echt trainen - volgens trainingsprincipes, met de juiste techniek en onder professionele begeleiding - transformeert elke doelstelling in resultaat. Bij Akademia ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling en de verbetering van vaardigheden. De resultaten die je wilt bereiken volgen dan vanzelf. Of het nu gaat om meer energie, fitheid, atleticisme, prestatievermogen of een duurzamere leefstijl. Akademia biedt zo'n 50 trainingen per week, waarin professionele, academisch geschoolde trainers garanderen dat je effectief, veilig en geïnspireerd traint.


Een compleet en uitgebalanceerd trainingsprogramma dient vier soorten training te bevatten, die elkaar niet kunnen vervangen. Ontdek net als een pro hoe de sleutel tot elk resultaat ligt in een combinatie van kracht, conditie, core en lenigheidstraining. Deze combinatie voorkomt tegelijkertijd eenzijdig trainen, overbelasting en blessures. Akademia's trainingen worden volgens het trainingsprincipe van periodisering ontwikkeld. Dit betekent op de korte termijn dezelfde training herhalen en op de lange termijn variëren. Dit vraagt om een maximale adaptatie door het lichaam en creëert een maximaal leereffect, waardoor vaardigheden en resultaten snel vooruitgaan.

AKADEMIA'S TRAIN LIKE A PRO FORMULA
 

 • Echte training | het toepassen van bewezen trainingsprincipes die daadwerkelijk adaptatie veroorzaken en ons constant doen vooruitgaan, ongeacht huidig fitheidsniveau of leeftijd.
   
 • Effectieve en veilige techniek |  bewegen op een manier die gebaseerd is op de menselijke anatomie, dat wil zeggen volgens hoe je gebouwd bent om te bewegen
   
 • Professionele coaching | een trainer die technische uitleg, begeleiding en correcties geeft zodat je altijd effectief en veilig traint 
   
 • Een inspirerende omgeving | sociale energie, plezier, muziek en een stimulerende maar niet-competitieve omgeving
   
 • Een gefundeerde visie | de ideeën en opvattingen die we hebben over trainen moeten kloppen met hoe wij daadwerkelijk mentaal en fysiek leren en groeien.

Trainingen

SUPERCORE
SUPERCORE

whole body & core training circuit

SUPERFIT
SUPERFIT

high intensity interval training circuit

BODYBALANCE
BODYBALANCE

real training for body and mind

OUTDOOR SUPERCORE
OUTDOOR SUPERCORE

whole body & core training circuit

OUTDOOR SUPERFIT
OUTDOOR SUPERFIT

high intensity interval training circuit

DEFINITION
DEFINITION

strength & metabolic high intensity interval training

BOXING CIRCUIT
BOXING CIRCUIT

strengthening & boxing conditioning

YIN YOGA
YIN YOGA

total body and mind relaxation

RPM
RPM

high intensity interval cycling

BODYPUMP
BODYPUMP

toning and burning through the rep effect

OUTDOOR BODYBALANCE
OUTDOOR BODYBALANCE

real training for body and mind

BODYATTACK
BODYATTACK

cardio high intensity interval training